Visok stepen interesovanja stručne javnosti za sjednicu posvećenu pitanju izgradnje LNG terminala u Baru

Kako je ranije najavljeno prva sjednica u 2024.godini, u okviru koncepta “Otvoreni parlament“, održaće se pod nazivom “BAR SE MORA ČUTI!“ u četvrtak, 01. februara 2024.godine, u Velikoj sali Skupštine opštine Bar, sa početkom u 10,00 časova.

Podsjećamo javnost da je tema kojom ćemo se baviti pitanje potencijalne izgradnje LNG terminala u Luci Bar, najavljeno kroz sporazum potpisan od strane 43. Vlade Crne Gore kao strateški projekat od velikog značaja. Radi se o kontroverznom projektu koji se direktno tiče pitanja očuvanja prirodne sredine i potencijalnog ugrožavanja bezbjednosti naših sugrađana, te je stoga od izrazitog značaja da se o konkretnom pitanju povede šira rasprava svih zainteresovanih strana u procesu.  

Naročito zadovoljstvo pričinjava nam izuzetno visok stepen interesovanja javnosti za učešće na navedenoj sjednici, kao i činjenica da će u svojstvu panelista svoj doprinos sjednici kroz stručno adekvatni osvrt dati i predstavnici relevantnih državnih institucija, istakla je Vujović.

Pozivamo predstavnike Vaših medija da budu dio našeg događaja i partner u medijskoj promociji.  

Kontakt osoba za sve dodatne informacije:

Anđela Vujović, sekretar SO Bar

e-mail: skupstina.opstine@bar.me

tel: 030-301-427

SEKRETAR SO BAR
ANĐELA VUJOVIĆ, s.r.