Savjet za ekonomski razvoj podrzao Nacrt Budzeta Opstine Bar za 2022.godinu

Savjet za ekonomski razvoj Opstine Bar na redovnoj sjednici razmatrao je najvaznije dokumente u oblasti ekonomskog razvoja Opstine Bar za narednu godinu. Oni su, u okviru svojih nadleznosti, analizirali Nacrt Budzeta Opstine Bar za 2022, kao i Nacrt Programa uređenja prostora Opstine Bar za 2022. godinu.

Nakon opsezne i iscrpne diskusije clanova Savjeta i analize svih prednosti i izazova ovako predlozenih najvaznijih akata za razvoj ekonomije u Baru, oni su jednoglasno podrzali Nacrt Budzeta Opstine Bar i Nacrt Programa uređenja prostora Opstine Bar za 2022. godinu. Tokom diskusije identifikovani su prioritetni izazovi kojima ce se lokalna uprava pozabaviti u narednom periodu kako bi eliminsala biznis barijere i dodatno ohrabrila razvoj biznisa u gradu.

Sjednici kojom je presjedavala predsjednica Savjeta Anita Radulovic, prisustvovao je i predsjednik Opstine Bar Dusan Raicevic kao i ostali clanovi savjeta ugledni privrednici, preduzetnici, ljekari i drugi istaknuti pojedinci i predstavnici preduzeca iz Bara.