Raičević: Sve je spremno za spektakularnu proslavu Dana nezavisnosti; Čolić poručio da se raduje koncertu

Susret predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića, predsjednika Skupštine opštine Branislava Nenezića, predstavnika Turističke organizacije Bar i regionalne muzičke zvijezde Zdravka Čolića, uz kratko druženje sa predstavnicima medija, održan je danas u Opštini, a u povodom nastupajuće proslave Dana nezavisnosti Crne Gore koja se u gradu pod Rumijom obilježava Čolićevim koncertom.
Predsjednik Raičević je istakao zadovoljstvo zbog prilike da Bar još jednim velikim koncertom proslavi najveći crnogorski praznik, te poručio da su sve opštinske službe, u saradnji sa lokalnom turističkom organizacijom,uspješno realizovale aktivnosti na pripremi događaja, kao i da lokalna uprava i grad Bar spremno dočekuju proslavu.
On je pozvao sve sugrađane, građanke i građane Crne Gore, ali i goste iz regiona da posjete Bar, uz iskazano uvjerenje da će i ovogodišnja proslava, za koju vlada veliko interesovanje, proteći u znaku spektakularnog provoda.
Raičević je ovom prilikom još jednom svim građanima čestitao Dan nezavisnosti i izrazio nadu da će praznik u narednom periodu biti dočekivan u boljem raspoloženju.
Najveća regionalna muzička zvijezda Zdravko Čolić je tokom susreta poručio da se raduje nastupu u Baru i lijepoj razmjeni energije sa publikom, ističući da iz grada nosi divne utiske. Uz čestitke povodom proslave Dana nezavisnosti, Čolić je obećao dobar provod svima koji u nedjelju, 21. maja dođu na plato ispred sportske dvorane „Topolica“ u Baru.