Raičević primio perspektivnog barskog atletičara Papazija

Predsjednik Opštine Bar primio je mladog barskog atletičara, bacača koplja Amira Papazija, koji je jedan od najperspektivnijih talenata u ovom sportu u gradu ali i državi. Prijem je urpiličen u susret Prvenstvu Mediterana u atletici U23 na kojem Papazi i njegov trener Željko Ćavar očekuju dobre rezultate.


Papazi je jedini osvajač medalje od postanka atletike u Baru u muškoj konkurenciji na nekom od prvenstava Balkana, Evrope ili svijeta kao i državni rekorder za pionire juniore do 18 juniore do 20 i seniorski rekorder. Njegov trener Ćavar poručio je da su na dobrom putu da Papazi bude sledeće godine jedini predstavnik Crne Gore na Evropskom prvenstvu za seniore do 23 godine.


Predsjednik Raičević kazao je da Opština prepoznaje napore svih barskih sportista, a naročito velika zalaganja u individualnim sportovima, posebno atletici po kojoj je Bar prepoznat. On je poručio da će zato sa nivoa lokalne uprave pružiti svaku podršku mladim sportistima koji na najljepši način predstavljaju svoj grad Bar i državu u svijetu.