Raičević ispratio mlade fudbalere na turnir u Austriji

Poziv da učestvujete na turniru u austrijskom St.Poltenu je još jedna potvrda vašeg talenta i kvaliteta rada u klubu, te sam stoga uvjeren da ćete Bar, kao grad sporta, dostojno prezentovati i opravdati očekivanja svih nas, poručio je predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević prilikom ispraćaja mlađih selekcija škole fudbala FK „Mornar“ na turnir „Champions Trophy“.
Na turniru koji se održava od 9. do 11.juna, a koji okuplja veliki broj timova iz okruženja, Bar će predstavljati 25 mladih fudbalera iz tri selekcije škole fudbala godišta 2012,2013. i 2014 sa trenerima.
„Unaprijeđenje uslova za bavljenje sportom jedan je od prioriteta naše lokalne uprave, pa upravo iz tog razloga kontinuiramo pružamo podršku usavršavanju naših mladih sportista, cijeneći važnost njihovog učešća na ovakvim i sličnim turnirima tokom sportskog odrastanja. O opravdanosti i uspješnosti naših napora govore medalje koji oni osvajaju, a Opština Bar će ovom cilju biti posvećena i u narednom periodu“, istakao je Raičević i poželio sreću mladim fudbalerima.