Povodom osvajanja sjajnih odličja na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u džiju džicu u Abu Dabiju, šampioni se sastali sa predsjednikom Opštine Bar

Raičević: „Na najbolji način predstavili ste naš grad na svjetskim borilištima“

Barski džiju džicaši, kao dio reprezentacije Crne Gore, ostvarili su izuzetno zapažene rezultate na nedavno održanom najprestižnijem šampionatu u godini gdje su nastupili skupa sa takmičarima iz još pet crnogorskih klubova. U kategoriji U-16 do 50kg, Andriji Goliću je pripala titula prvaka svijeta, dok su Kristina Radosavović i Milica Mihaljević osvojile bronzane medalje u kategorijama do 63 i 57 kg.

Zapažene nastupe imali su Balša Ðurišić i Elena Stojanović.

Predsjednik Opštine Bar čestitao je šampionima istakavši da su ovim uspjesima opravdali ukazano povjerenje te da su na najbolji način predstavili naš grad na svjetskim borilištima.

Donijeti u Bar zlato i dvije bronze sa Svjetskog prvenstva od posebnog je značaja, ne samo za vaš klub, već generalno za sport u našem gradu, njegovu perspektivu i razvoj.

Nadam se da će ovi uspjesi biti podstrek vama, ali i svim ostalim barskim sportistima da nastave sa predanim radom i napornim treninzima“, kazao je Raičević.

Raičević je istakao zahvalnost trenerima koji rade odličnu stvar za promociju ovog sporta,ali i roditeljima na posvećenosti i podršci koju pružaju djeci.

Pažnja lokalne uprave i dalje će biti usmjerena ka stvaranju što boljih uslova za bavljenje sportom kako bi brojni sportski talenti kojima se Bar može pohvaliti imali priliku za ostvarenje što boljih rezultata.