Čestitka predsjednika Opštine povodom 45 godina Radio Bara

Predsjednik Opštine Dušan Raičević, čestitao je jubilej – 45 godina Radio Bara.

“Poštovani gospodine Jovoviću,

Sa velikim zadovoljstvom kako u svoje, tako i u ime Opštine Bar upućujem Vam čestitku povodom jubileja 45 godine od osnivanja Radio Bara.

Radio Bar je kroz sve ove godine bio svojevrstan oslonac zajednice i glas koji je donosio utjehu i nadu u najtežim trenucima, a kvalitet i profesionalnost čine ga mnogo većim od lokalnog javnog emitera. Neka njegova uloga i dalje bude svijetla i inspirativna, pružajući podršku i pouzdane informacije našim sugrađanima u svakom trenutku.

Svojom koncepcijom, Radio Bar je dao značajan doprinos očuvanju kosmopolitskog karaktera i identiteta našeg grada, promovisanju kulture, obrazovanja i društvene odgovornosti. Posebno želim da naglasim poštovanje prema radu svih zaposlenih u Radio Bara, čija predanost i profesionalizam su omogućili da ova institucija postane nezaobilazan dio života našeg grada, uz uvjerenje da će vaša posvećenost i profesionalizam nastaviti da oblikuju našu lokalnu zajednicu i da šire pozitivne vrijednosti, koje su oduvijek bile simbol ovog medija.

Želim Vam još mnogo godina uspješnog rada i doprinosa razvoju našeg grada. Neka Radio Bar nastavi da bude glas naše zajednice, dodatno inspirišući sve građanke i građane Bara.”