Učenici OŠ “Kekec“ u posjeti Skupštine opštine

Na inicijativu Učeničkog parlamenta OŠ “Kekec“ iz Sutomora planirana je posjeta institucijama u Baru. U okviru planiranih aktivnosti realizovan je prijem učenika u Skupštini opštine Bar koji je upriličila predsjednica mr Milena Božović.

Predsjednica Skupštine opštine Bar je istakla da joj predstavlja posebno zadovoljstvo što su danas njeni gosti učenici škole koju je i ona pahađala i što je bila u prilici da ih na edukativan način upozna sa aktivnostima Skupštine.

Učenici su bili u prilici da prisustvuju događaju koji im na najdirektiniji i najjednostavniji način približava sve faze skupštinskog zasjedanja. Mali parlamentarci su se potpuno uživili u svoju ulogu i postavili mnoštvo pitanja i dali mnoge korisne i konkretne predloge za rješavanje problema koji ih muče.

Pijemu su prisustvovali direktor OŠ “Kekec“ gospodin Dragan Marković, pedagogica gospođa Nataša Radović, koordinatorka za Učenički parlament gospođa Tatjana Kujović, menađzer Opštine gospodin Ćazim Alković, sekretarka Sekretarijata za kulturu, sport i mlade gospođa mr Irina Dabović i sekretarka Skupštine gospođa mr Aleksandra Grabež.

Učenici iz Sutomora su sa domaćinima obišli i neka od najznačajnijih kulturnih dobara na području opštine – Stari grad Bar, maslinjak “Džidžarin” i Staru maslinu na Mirovici i tom prilikom se zahvalili predsjednici na prijemu.