Predsjednica Skupstine mr Milena Bozovic uprilicila je prijem za Baranina Nikolu Tomovica, reprezentativca Crne Gore i visestruko nagrađivanog sampiona u bodibildingu u disciplini „muscular physique“.

Tomovic je upoznao predsjednicu sa njegovim dosadasnjim radom i sportskim dostignucima, isticuci da je zvanje sampiona Balkana u periodu od 2018-2021 godine rezultat velikog truda, zalaganja i odricanja, a ne manje vazna pomena su i cetiri naslova interancionalnog i tri  međunarodnog sampiona. Tri titule donesene sa prestiznog međunarodnog takmicenja „DIAMOND CUP“ koje Nikola pominje sa dozom skromnosti kao i proglasenje za najuspjesnijeg reprezentativca u bodibildingu za 2020. godinu.

U razgovoru trofejni barski sportista izrazio je veliku zahvalnost predsjednici Bozovic na ugodnom prijemu, te istakao da je ovo prva prilika da se susretne sa nekim od celnika svog grada, sto je u ranijem periodu izostajalo. Smatra da ce uz ovu priliku sugrađane dodatno upoznati sa ovim sportom i skrenuti im paznju koliko je vazno zdravo zivjeti i potencirati zdrave stilove zivota. Ponovo skromnim tonom, istice da bi podrska lokalne samopurave bila od izuzetnog znacaja kako njemu tako i njegovim kolegama.

Ne krijuci zadovoljstvo sto ovako uspjesni sportisti dolaze iz naseg Bara, predsjednica SO je pohvalila Tomovica, pozeljela mu dobro zdravlje i uspjesan nastup na Svjetskom prvenstvu u Spaniji koje mu predstoji, te naglasila da su njemu, kao i svim sportistima Bara njena vrata uvijek otvorena.